Publicerat den

Professionella reseintyg i Stockholm

Om man ska ut och resa och bor i Stockholm kan man behöva olika former av reseintyg. Då kan reseintyg i Stockholm vara en smart lösning där man kan få snabba intyg och en rad andra unika tjänster som vaccinationer. Utbudet består bland annat av PCR-test för covid-19, antigentest för covid-19 samt läkarintyg för olika ändamål, vaccinationer och olika hälsokontroller.

Unika och professionella tjänster

Med hjälp av branschledande reseintyg Stockholm kan man få alla typer av intyg och vaccinationer, allt under ett och samma tak! Fördelen är att man får snabba testsvar och hjälp av kunniga, tillförlitliga läkare som skriver intyg på på engelska och svenska. Ska man ut och resa är det mycket aktuellt med test för covid-19 eller så kallat PCR-test. Provsvaret är tillgängligt redan nästa dag och testerna är godkända av Folkhälsomyndigheten. Man tar testet i svalget eller näsan och svaret skickas elektroniskt samt att det tillhörande reseintyget utfärdas på engelska. Man kan även få hjälp med att ta ett antigentest för att se om man har haft covid-19. Detta test tar bara 30 minuter och skickas elektroniskt med en giltighetstid på fem timmar. Med unika tjänster för reseintyg, vaccineringar, hälsokontroller och blodanalyser i Stockholm, kan man känna sig trygg och nöjd. Hälsokontrollerna kommer i tre erbjudanden som heter lilla hälsokontrollen med kontroll av 35 hälsomarkörer, stora samt stora hälsokontrollen large. I denna ingår kontroll av hela 45 olika hälsomarkörer och analyser.

Varför välja reseintyg i Stockholm?

Genom att välja reseintyg i Stockholm, får man snabb och professionell hjälp med alla läkarintyg man kan behöva. Det kan vara allt från covid-19-reseintyg, till behörighetsintyg inför olika yrkeskategorier. Det professionella teamet av läkare kan även utfärda läkarintyg för olika försäkringsärenden, eller till exempel inför adoption och större sporttävlingar. Fördelen är att man även kan få vaccinationer i alla former, både grundvaccinationer mot till exempel mässlingen men även olika resevaccinationer och övriga. Som patient och kund kommer man till en professionell och komplett hälso- och sjukvårdsmottagning där man kan känna sig både trygg och nöjd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *