Publicerat den

Barebells protein bars – ett måste för träningen

Barebells är ett företag som lanserades i 2016 och har ett brett utbud av proteinprodukter att erbjuda. Det är ett företag som aldrig kompromissar med sina produkter och alltid levererar förstklassiga produkter. När du tränar är det viktigt att du får i dig tillräckligt med protein. Det kan däremot vara svårt att få i dig det protein du behöver. Barebells protein bars har 20 gram protein per bar och är perfekt efter träningen eller som ett mellanmål. Något annat som är fantastiskt är att varje bar enbart har 200 kcal! Smakerna och designen är inspirerad av amerikanska 50-talet. Barebells protein bars är utan tvekan ett måste för dig som älskar att spendera tid på gymmet.

Återhämtning av dina muskler

Efter ett hårt träningspass är det viktigt att få i dig något med protein så fort som möjligt. Detta för att hjälpa dina muskler att återhämta sig efter träningen. Protein hjälper till att upprätthålla muskelmassan och är även bra för tillväxten av dina muskler. Hård träning leder till att dina muskler börjas att brytas ner och du behöver något för att reparera musklerna. Då är det perfekt att ha Barebells protein bars i väskan redo att ätas. Dina smaklökar kommer att tacka dig för detta fantastiska mellanmål! Barebells protein bars är en prisvärd produkt som kommer hjälpa dig att vara redo inför ditt nästa träningspass.

Olika smaker av Barebells protein bars

Barebells protein bars kommer i många helt fantastiska smaker som du bara inte får missa. Det är enbart naturliga ingredienser som används för att skapa denna goda protein bar. Företaget har lagt ett stort fokus på att erbjuda olika goda smaker och konsistenser för varje protein bar. Det finns nio olika smaker att välja mellan och alla är låga i socker – faktiskt enbart 2 g socker. Du kan välja mellan allt från Blueberry Cake till Cookie & Cream. Förutom deras goda bars finns det även glass, milkshakes och toppings att välja mellan! Att vara hälsosam och göra rätt val är inte svårt tillsammans med Barebells!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *