Publicerat den

Kontorsstädning i Stockholm

När man har ett företag eller ett kontor är det otroligt viktigt att man presenterar sitt företag på rätt sätt, speciellt om man befinner sig i en stor stad som Stockholm. Oavsett vilken typ av verksamhet man har finns det en chans att kunder kommer på besök och som de flesta vet är det första intrycket det viktigaste. Att ha ett fint och städat kontor är också viktigt för de som vistas på platsen. Hygienen är avgörande för hur bra dina anställda kommer att trivas och minskar även risken för smittor och sjukskrivningar. På ett större kontor eller på en plats där många vistas dagligen kan det vara svårt att själv orka med den städning som krävs. Ett mycket bra alternativ är att anlita en professionell städfirma som kan hjälpa till med kontorsstädning Stockholm och mycket mer.

Vad kan en städfirma hjälpa till med?

När du anlitar en städfirma för kontorsstädning kommer ni tillsammans överens om vilka moment som ska ingå. Innan du anlitar ett företag är det bra om du läser på om företaget i fråga och även kollar tidigare referenser. På så sätt har du möjlighet att se om företaget är professionellt och faktiskt kan utföra de tjänster som erbjuds.

En städfirma kan hjälpa till med golvstädning, damning av elektronik och fria ytor, våttorkning, disk, tvätt och mycket mer. Be alltid om en offert innan du bestämmer dig för vilket företag du vill använda dig av. I offerten ska priset stå angivet, vilken frekvens som ni önskar (t.ex. 3 gånger i veckan}, hur lång tid städfirman kommer befinna sig på plats och naturligtvis vilka moment som ingår. Tillsammans kommer ni överens om ett startdatum och då bör du alltid be att en arbetsledare följer med vid första tillfället. På så sätt har du möjlighet att ställa frågor eller tillsammans gå igenom att städmaterialet håller måttet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *