Publicerat den

Återvinn värmen i ventilationsluften

Visste du att du kan komplettera din villas uppvärmningssystem genom att återvinna värmen från den luften som ventilationen släpper ut? Alltså, det finns värmepumpar som tar värmen från luften som är på väg ut och för över den till insidan av huset igen. Smart va? Särskilt om man vill vara så klimatsmart man kan och slippa elda för kråkorna. Uppvärmningen av hus brukar vara dyrt nog som det är, så varför inte ta hjälp av ventilation Stockholm och få en sådan värmepump installerad?
Det finns gott om företag som håller på med ventilation i Stockholm, så vänd dig enbart till dem som har bra rykte och lång erfarenhet. God service vill du också ha, går saker sönder vill du ju ha hjälp så snabbt som möjligt.
Grabbarna och tjejerna som jobbar med ventilation i Stockholm har erfarenheten, kunnandet och är serviceinriktade. De kan allt man behöver veta om värme, ventilation och värmepumpar. De vet hur viktigt ett bra inomhusklimat är och de arbetar för att alla som anlitar dem ska få så bra service som möjligt. En frusen kund är en missbelåten kund, och det gillas inte av någon.

När man håller på att täta sitt hus med tilläggsisolering, tätare fönster och dörrar och takisolering så är det viktigt att tänka på att ventilationen inte kan vara orörd. Ett tätare hus måste ventileras mer, annars har du små otrevliga mögelsvampar lite överallt. Svamp i all ära, men då ska det helst vara kantareller. För att undvika privata svampodlingar av mögelkaraktär bör man alltså uppgradera sin ventilation, och även anpassa sitt befintliga värmesystem. När detta är gjort har man höjt värdet på huset och man kan luta sig tillbaka och vara nöjd över att investeringen kommer att spara både pengar och energi under en lång tid framåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *