Publicerat den

Stamspolning i stockholm

Chansen är stor att det inte är många människor som vet vad en stamspolning är. Det är inte det allra vanligaste ordet man hör här i världen. Behöver du hjälp att rensa dina rör, kan du ringa stamspolning Stockholm som kan komma till dig som bor i eller nära Stockholm och hjälpa dig rensa rören i huset.

En stamspolning görs med hjälp av en maskin som kommer åt alla nödvändiga ytor. Anledningen till att en stamspolning görs är för att minska risken för stopp. Blir det stopp i rören, får du svårt att gå på toa, duscha och laga mat, eftersom du då inte får ner något vatten i rören. Genom att ha underhållning av rören minst en gång om året av rören i ditt hus/lägenhet, blir det lättare för smutsen att passera. Hur går då en stamspolning till?

1) Ring de som utför spolning och boka dag. De kommer på utsatt dag med sin maskin som tryckspolar rören.

2) Om du har en källare, kommer deras arbete att börja där. De börjar där uppsamlingsplatsen finns, eftersom det är huvudleden till alla rör i husen.

3) När detta är klart, tar de sig in i huset/lägenheterna för att spola därifrån.

4) De kommer fortsätta att jobba sig uppåt och avslutar med vinden, där de kontrollerar avluften, som spolas igenom ordentligt.

När allt detta är väl genomgånget är deras arbete utfört och du kan vänta ett tag innan du behöver göra en stamspolning igen. Vilka faktorer kan då få dig att behöva göra en stamspolning och hur märker du att du behöver göra en? Märker du att det blir stop i toan och vasken när du ska spolar ner papper och matrester? Stiger vattnet istället för sjunker? Då är det förmodligen stopp i röret efter all den mängd toapapper och rester efter maten som du under en lång tid har spolat ner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *